Osman Gazi İlkokulu
KUŞCAĞIZ MAHALLESİ KARTALTEPE CADDESİ NO 42 KEÇİÖREN / ANKARA
0 (312) 577 80 07

“Öğrencilerimize okulu sevdirerek, en üst düzeyde başarıya ulaşmak”

MİSYON

“Özgüveni ve iletişim gücü yüksek, sorumluluk sahibi, çevresine duyarlı, Türkçeyi doğru kullanabilen, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirebilmeyi hedefleyen, zorunlu eğitim çağındaki her çocuğa fırsat ve imkân eşitliği temelinde yüksek standartlarda temel eğitim hizmetlerini sunan bir kamu hizmet kurumu olmak.”

BAŞARILAR

Matematik olimpiyatlarında 4. sınıf öğrencimiz Fatih BAL Ankara Üçüncüsü olmuştur. 2. sınıf öğrencilerimizden Tuana BAYAR adlı öğrencimiz ritmik jimnastik dalında üçüncü olmuştur. 14 Mart Tıp Bayramı şiir yarışması 4.lüğü. Kızılay resim yarışması üçüncülük.
Toplantı Salonu :3
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

DOĞAL GAZ

Pansiyon Bilgisi

Servis Bilgisi

2023-2024 EĞİTİM YILI YENİ YURDUSEVEN TURİZM TARAFINDAN SERVİS HİZMETİ VERİLMEKTEDİR.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 3,5 km--- Kızılay Merkeze yaklaşık 8 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuzun etrafındaki bütün evler yeni yapılaşmadır. 7000-10000 TL arasında kiralık evler bulmak mümkündür. Okulumuza ulaşım imkanları çok rahattır.Kızılay´a,Ulus´a on dakikalık aralarla otobüs,dolmuş vb seferleri vardır.

HALK OYUNLARI,MASA TENİSİ,SATRANÇ,ÇOCUK JİMNASTİĞİ

ROBOTİK KODLAMA KURSU VERİLMEKTEDİR.

Proje Çalışmaları

K101 ERASMUS PROJE YAZIMI.BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ. BEYAZ BAYRAK PROJESİ.YAVRU TEMA ÇALIŞMALARI,e-TWİNNİG